Qualiant Blog

Uitnodiging NOT 2015

Qualiant was recentelijk aanwezig op het jaarcongres Finance in het Onderwijs in het Figi te Zeist. Op de bijbehorende informatiemarkt hebben we vele gesprekken gevoerd waarin we konden vertellen over onze visie.

Wij vinden dat (integrale) sturingsinformatie leidend moet zijn voor de inrichting van uw administratieve organisatie en daarmee uw software en administratie.
In de markt merken wij in toenemende mate dat besturen geïnteresseerd raken in onze visie en ons concept. Onze visie onderstrepen we met het Qualiant platform. Hiermee faciliteren we alle administratieve processen binnen een onderwijsinstelling, zodat deze ondersteunend worden voor het sturen op onderwijskwaliteit.

Graag komen we met u in contact. Een mooie gelegenheid is de NOT 2015 die van 27 t/m 31 januari 2015 wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. De NOT is de bijeenkomst voor iedereen die binnen het Onderwijs werkzaam is. Samen met onze collega’s van ParnasSys en SOMtoday, hebben we een mooie stand waar we u graag ontvangen.

We organiseren op meerdere dagen een presentatie over sturingsinformatie binnen het onderwijs en hoe wij deze sturingsinformatie als uitgangspunt nemen. Met de juiste informatie en een effectieve bedrijfsvoering bent u in staat om beter te sturen op onderwijskwaliteit.

Graag nodigen we u uit om bij een van deze presentaties aanwezig te zijn. Wij zorgen voor een inspirerende presentatie onder het genot van een hapje en drankje.
Als u hiervoor interesse heeft dan zouden we graag uw contactgegevens ontvangen via info@qualiant.nl of onze contactpagina onder vermelding van NOT2015. U hoort dan binnenkort meer van ons.

Met veel interesse kijk ik uit naar uw reactie en hoop ik u te mogen begroeten op de NOT 2015.

Met vriendelijke groet,

Christian Tijs

New call-to-action