Qualiant Blog

Qualiant van start!

Wij zijn erg blij met de lancering van HET alternatief voor de huidige administratieve dienstverleners.
Zoals u heeft kunnen lezen is Qualiant een initiatief van Topicus Onderwijs en Timmacon Onderwijs. Gedurende een aantal jaren hebben wij al een intense samenwerking waar het gaat om sturingsinformatie t.b.v. scholen en hun besturen.

De praktijk leerde dat in vele gevallen (kwalitatief) onvoldoende sturingsinformatie voorhanden is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dit gaat ten koste van een effectieve bedrijfsvoering. Sturen op onderwijskwaliteit is daardoor erg lastig.
Het werd tijd om hiervoor een concreet alternatief te gaan bieden. De ervaring met integrale sturingsinformatie die is opgedaan bij verschillende besturen, is het afgelopen jaar vertaald naar een nieuw concept, het QUALIANT Platform. Op onze concept pagina leest u hier alles over.

Per 1 juni 2014 is dit platform beschikbaar voor de markt. Qualiant B.V. zorgt voor de ondersteuning hiervan. Qualiant zet de sturingsinformatie centraal en maakt de inrichting van de software en uw administratie hieraan ondergeschikt. Ultimview is hiervoor onze integrale oplossing. Samen met gerenommeerde partners voor de administratieve processen zorgen we hiermee voor een effectieve bedrijfsvoering. Uw bestuur voert de regie, QUALIANT ontzorgt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Christian Tijs, directeur Qualiant  (info@qualiant.nl).

New call-to-action